Dania obiadowe
01 | KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY Z PIECZARKAMI |
33.00 |
dodaj | ||
02 | KOTLET SCHABOWY PO CHŁOPSKU |
38.00 |
z boczkiem i jajkiem sadzonym | dodaj | |
03 | FILET DROBIOWY PANIEROWANY |
32.00 |
dodaj | ||
05 | KOTLET DE VOLAILLE OK 250g |
38.00 |
dodaj | ||
07 | POLĘDWICZKI DROBIOWE W SOSIE PIECZARKOWYM |
38.00 |
dodaj | ||
08 | WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ ok 200g |
28.00 |
dodaj | ||
09 | FILET Z DORSZA W PANIERCE ok 200g |
38.00 |
dodaj | ||
10 | KEBAB ZESTAW |
33.00 |
mięso kebab 200g, surówka, sos czosnkowy | dodaj |
Dania obiadowe – ulubione potrawy kuchni polskiej, czyli tradycyjny schabowy, devolay, polędwiczki, wątróbka, filet drobiowy i rybka. Tradycyjnie podajemy z ziemniaczkami gotowanymi lub pieczonymi oraz świeżą surówką.