Dania obiadowe
00 | KOTLET PO SZWAJCARSKU Z SZYNKĄ I SEREM |
34.00 |
dodaj | ||
01 | KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY Z PIECZARKAMI |
31.00 |
dodaj | ||
02 | KOTLET SCHABOWY PO CHŁOPSKU |
35.00 |
z boczkiem i jajkiem sadzonym | dodaj | |
03 | FILET DROBIOWY PANIEROWANY |
31.00 |
dodaj | ||
04 | FILET DROBIOWY PANIEROWANY Z BROKUŁAMI I SEREM |
34.00 |
dodaj | ||
05 | KOTLET DE VOLAILLE |
35.00 |
dodaj | ||
07 | POLĘDWICZKI DROBIOWE W SOSIE PIECZARKOWYM |
35.00 |
dodaj | ||
08 | WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ |
25.00 |
dodaj | ||
09 | FILET Z DORSZA W PANIERCE |
35.00 |
dodaj | ||
10 | KEBAB ZESTAW |
30.00 |
mięso kebab 200g, surówka, sos czosnkowy | dodaj |
Dania obiadowe – ulubione potrawy kuchni polskiej, czyli tradycyjny schabowy, devolay, polędwiczki, wątróbka, filet drobiowy i rybka. Tradycyjnie podajemy z ziemniaczkami gotowanymi lub pieczonymi oraz świeżą surówką.